Haemme korkeakoulu-harjoittelijaa Espooseen

  • Lukuaika 1 minuutti

Kiinnostaako työ rahapelihaittojen ehkäisyn ja kehittämisen parissa? Yhteispelillä!-hankkeeseen haetaan korkeakouluharjoittelijaa
 
Yhteispelillä!-hankkeessa kehitetään ja jalkautetaan hyviä käytäntöjä rahapelihaittojen ehkäisyyn ja matalan kynnyksen tukeen pilottialueille Espooseen ja Kymenlaaksoon. Hankkeessa tuotetaan tieto- ja tukipalveluja pelaajille ja läheisille, koulutetaan sote-ammattilaisia ja paikallistoimijoita, jaetaan tietoa kansalaisille sekä edistetään toimivien palvelurakenteiden kehittymistä. Hanke käynnistyi 1.2.2020 ja on kolmevuotinen.
Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Ehyt ry, Sosped-säätiö, Sininauhaliitto ry, Sovatek-säätiö ja THL.

Korkeakouluharjoittelija Espoon toimialueelle

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana ainutlaatuista pilottihanketta. Harjoittelussa menestyminen edellyttää kiinnostusta rahapelihaittojen ehkäisyyn ja kehittämistyöhön, yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä sekä itsenäistä työotetta.

Palkattavan korkeakouluharjoittelijan työpiste sijoittuu A-klinikkasäätiön toimitiloihin Helsingin Pasilaan, osa työstä voidaan tehdä etänä ja osa Espoon toimialueella.

Työvälineet tarjoaa A-klinikkasäätiö (oma nettiyhteys tarvitaan). Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on avustaa Espoon (ja tarvittaessa Kymenlaakson) projektikoordinaattoria erilaisissa kehittämis- ja koulutustehtävissä. Työhön voi sisältyä myös jonkin verran asiakastyötä ongelmallisesti rahapelaavien kanssa yhdessä projektikoordinaattorin kanssa. Työ sisältää verkostoitumista ja uusien yhteistyömahdollisuuksien kartoittamista.

Korkeakouluharjoittelijaa haetaan ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalalta tai yhteiskunnalliselta alalta (ammattikorkeakoulu/yliopisto). Arvostamme osaamista riippuvuus- ja mielenterveystematiikasta.

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Korkeakouluharjoittelijan palkka (G16B, 90 %) on harjoitteluajalta työkokemuksesta riippuen noin 1673-1738 eur/kk. Työaika on 37h 30 min/vko.

Harjoittelu alkaa 1.10.2022 (tai sopimuksen mukaan) ja on kestoltaan n. 3 kk. Korkeakoulun harjoittelutuki on toivottava, mutta ei välttämätön.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 6.9.2022 mennessä sähköpostitse:
[email protected]

Haastatteluja teemme jo hakuaikana.

Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävistä projektikoordinaattori Johanna Vakkuri, [email protected]

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja riippuvuushaittoja tuottamalla tietoa ja tarpeenmukaisia palveluja. Arvomme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.