Haemme työharjoittelijaa Espooseen

  • Lukuaika 1 minuutti

Kiinnostaako työ rahapelihaittojen ehkäisyn ja kehittämisen parissa? Yhteispelillä!-hankkeeseen haetaan korkeakouluharjoittelijaa
 
Yhteispelillä!-hankkeessa kehitetään ja jalkautetaan hyviä käytäntöjä rahapelihaittojen ehkäisyyn ja matalan kynnyksen tukeen pilottialueille Espooseen ja Kymenlaaksoon. Hankkeessa tuotetaan tieto- ja tukipalveluja pelaajille ja läheisille, koulutetaan sote-ammattilaisia ja paikallistoimijoita, jaetaan tietoa kansalaisille sekä edistetään toimivien palvelurakenteiden kehittymistä. Hanke käynnistyi 1.2.2020 ja on kolmevuotinen.

Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Ehyt ry, Sosped-säätiö, Sininauhaliitto ry, Sovatek-säätiö ja THL.

Korkeakouluharjoittelija, työpiste Espoo

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana ainutlaatuista pilottihanketta. Harjoittelussa menestyminen edellyttää kiinnostusta rahapelihaittojen ehkäisyyn ja kehittämistyöhön, yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä sekä itsenäistä työotetta.

Palkattavan korkeakouluharjoittelijan työpiste sijoittuu A-klinikkasäätiön toimitiloihin Espoon A-klinikalle Leppävaaraan. Koronatilanteen vaatiessa työ voidaan tehdä etänä, työvälineet tarjoaa A-klinikkasäätiö (oma nettiyhteys tarvitaan). Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on avustaa Espoon projektikoordinaattoria erilaisissa kehittämis- ja koulutustehtävissä. Työhön voi sisältyä myös jonkin verran asiakastyötä ongelmallisesti rahapelaavien kanssa yhdessä projektikoordinaattorin kanssa. Työ sisältää verkostoitumista ja uusien yhteistyömahdollisuuksien kartoittamista.

Korkeakouluharjoittelijaa haetaan ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalalta tai yhteiskunnalliselta alalta (ammattikorkeakoulu/yliopisto). Arvostamme osaamista riippuvuus- ja mielenterveystematiikasta.

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Korkeakouluharjoittelijan palkka (G15B) on harjoitteluajalta noin 1650 eur/kk. Työaika on 37 h 30 min/vko.

Harjoittelu alkaa 1.3.2021 (tai sopimuksen mukaan) ja on kestoltaan 3 kk. Korkeakoulun harjoittelutuki on toivottava, mutta ei välttämätön.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 4.2.2021 mennessä sähköpostitse: [email protected].

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävistä antaa puhelimitse to 21.1. klo 10-14 ja to 28.1 klo 10-14 projektikoordinaattori Johanna Vakkuri, puh. 050 5343 589. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse: [email protected].