Kesän toiminnot Espoo ja Kymenlaakso

  • Lukuaika alle minuutti

Kesän 2022 aikana Yhteispelillä!-hankkeen toiminnot ovat auki seuraavasti:

  • Tiltti Espoo: Auki normaalisti koko kesän, katso tarkemmat aukioloajat tästä linkistä.
     
  • Tiltti KotkaHamina: Keskiviikkona 15.6. teemailta Miten pelaaja voi huomioida läheisen? Keskiviikko 29.6. on viimeinen aukiolopäivä ennen kuin toiminnot sulkeutuvat heinäkuun ajaksi. Ovet ovat auki jälleen 3.8. lähtien. Katso tarkemmat aukioloajat tästä linkistä.
     
  • Vertaisneuvonta: Palvelu on kiinni heinäkuun, aikoja varattavissa jälleen elokuussa. Aikoja varattavissa tästä linkistä.

Kevään 2022 aikana järjestettiin 18 koulutusta ja tapahtumaa Espoon ja Kymenlaakson sote-ammattilaisille, paikallistoimijoille ja kansalaisille. 102 sote-ammattilaista koulutettiin rahapelaamisen puheeksiottoon, tunnistamiseen, lyhytneuvontaan ja osa ammattilaisista sai myös syventävän rahapeliriippuvuus hallintaan -menetelmäkoulutuksen. Kansalaisia kohdattiin verkon välityksellä ja livenä lähes 400. Tiltti-toiminnassa kohdattiin kevätkaudella noin 80 pelaajaa ja läheistä.

Toiminta jatkuu normaalisti kesän jälkeen, uusista koulutuksista ja tapahtumista tiedotetaan mm. Yhteispelillä-hankkeen sosiaalisessa mediassa.

Aurinkoista kesää toivottelee Yhteispelillä!-tiimi!