Kokemusasiantuntijan etäneuvonta avattu

  • Lukuaika alle minuutti

Yhteispelillä!-hankkeen neuvontapalvelu tarjoaa liialliseen rahapelaamiseen liittyvää maksutonta neuvontaa ja tukea. Tapaaminen toteutetaan etänä ja on kahdenkeskeinen kokemusasiantuntijan kanssa. Tapaamiseen voi osallistua nimimerkillä. Palvelu on saatavilla Espoon ja Kymenlaakson alueella tammikuusta 2022 alkaen.

Neuvontapalvelu on suunnattu niin pelaajille kuin läheisille. Vastaajat ovat Sosped-säätiön Pelirajaton-toiminnan kokemusasiantuntijakoulutuksen saaneita vertaisia.

Neuvontaan voi varata ajan esimerkiksi silloin, jos hoitoon hakeutuminen epäilyttää, hoidon aikana tai hoidon jälkeen. Yhteyttä on mahdollista ottaa myös siinä tapauksessa, jos haluaa keskustella yleisesti rahapelihaitoista joko pelaajan tai läheisen kokemana.

Tapaaminen toteutetaan Teams-sovelluksen kautta videovälitteisesti (onnistuu myös ilman kuvaa) tai puhelinkeskusteluna. Videovälitteisessä tapaamisessa linkki lähetetään sähköpostiin ennen varattua ajankohtaa. Valittaessa puhelun, kokemusasiantuntija soittaa varattuna ajankohtana varauksessa annettuun numeroon.

Kannustamme varaamaan ajan matalalla kynnyksellä.

Espoo ajanvaraus

Kymenlaakson ajanvaraus