Tiltti Kymenlaakso

Tiltti KotkaHaminan Avoimet ovet on aloittanut toimintansa osana Kaakkois-Suomen Sininauha ry:n toimintaa. Rahapelaajille kohdistettu, matalan kynnyksen neuvonta- ja tukipiste Tiltti on toiminut jo 10 vuotta Helsingissä Peliklinikan yhteydessä ja tavoittaa lähes 200 ensikävijää vuodessa. Nyt Yhteispelillä!-hankkeen myötä tuomme hyväksi havaitun toimintamuodon Kymenlaaksoon.

Tiltin Avoimet ovet tarjoavat Kotkassa ja Haminassa ongelmallisesti rahapelaaville mahdollisuuden matalan kynnyksen asiointiin. Lisäksi järjestetään tietoiskuja peliongelmiin liittyvistä aiheista.

Tilttiin voi tulla matalalla kynnyksellä hakemaan tietoa tai tukea joko itsellesi tai läheisellesi. Avoimessa toiminnassa voit myös viettää aikaa yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa keskustellen ja kahvitellen. Toiminta on osallistujille maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Voit halutessasi osallistua molempien kaupunkien toimintaan.

Matalankynnyksen kohtaamispaikka Tiltti on avoinna keskiviikkoisin klo: 15.00-17.00

  • KOTKA: Parillisina viikkoina Tiltti toimii Sini-Kotkan tiloissa osoitteessa Mariankatu 14 (katutaso), 48100 Kotka
  • HAMINA: Parittomina viikkoina Sinisatamassa osoitteessa Isoympyräkatu 20 liikehuoneisto 10 (sisääkäynti Torikadun puolelta), 49400 Hamina.

Ajankohtaisia asioita ja tietoa toiminnasta voit katsoa Tiltti KotkaHamina facebook -sivuilta.

 

Nähdään Tiltissä!

 

Työntekijöiden yhteystiedot

Laura Kristoffersson: 044 986 7241, [email protected] 
Camilla Metsäranta: 050 4498 161, camilla.metsaranta@a-klinikka.fi