Rahapelaajan läheinen -webinaari

Rahapeleistä johtuvat ongelmat eivät kosketa ainoastaan pelaajaa. Lähes 800 000 suomalaista on huolissaan läheisensä rahapelaamisesta – hekin tarvitsevat tukea ja apua. Tämä webinaari on sinulle, joka olet kohdannut puolisosi, kumppanisi, ystäväsi tai sukulaisesi rahapelaamisen hallinnassa ongelmia tai kohtaat ammattisi puolesta ongelmallisesti rahapelejä pelaavia ja heidän läheisiään.

Webinaarissa on mukana ammattilaisia ja kokemusasiantuntijoita. Kokemusasiantuntijat kertovat omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Webinaarissa kuullaan oman alueen tarjolla olevista apu- ja tukipalveluista sekä saadaan tietoa ja vinkkejä toipumisen tueksi.

Webinaariin osallistutaan nimimerkillä ja ilman videokuvaa. Kommunikointi on vapaaehtoista, ja se tapahtuu chatin tai mikrofonin välityksellä.

KYMENLAAKSO: Rahapelaajan läheinen -webinaari maanantaina 14.12. klo 16.30-18.00. Ilmoittaudu mukaan 13.12. mennessä osoitteessa: https://webropol.com/s/yhteispelilla-laheiswebinaari-Kymenlaakso

ESPOO: Rahapelaajan läheinen -webinaari torstaina 17.12. klo 16.30-18.00. Ilmoittaudu mukaan 16.12. mennessä osoitteessa: https://webropol.com/s/yhteispelilla-laheiswebinaari-Espoo

Ilmoittautumisen jälkeen saat muistutuksen ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi päivää ennen webinaaria. Henkilöllisyytesi ei paljastu muille osallistujille. Webinaarin järjestää Yhteispelillä!-hanke ja Sosped-säätiön Pelirajat’on-toiminta yhteistyössä pilottialuiden kanssa.