Rahapelaajan läheinen -webinaari

ESPOO: Rahapelaajan läheinen -webinaari torstaina 17.12. klo 16.30-18.00

Rahapeleistä johtuvat ongelmat eivät kosketa ainoastaan pelaajaa. Lähes 800 000 suomalaista on huolissaan läheisensä rahapelaamisesta – hekin tarvitsevat tukea ja apua. Tämä webinaari on sinulle, joka olet kohdannut puolisosi, kumppanisi, ystäväsi tai sukulaisesi rahapelaamisen hallinnassa ongelmia tai kohtaat ammattisi puolesta ongelmallisesti rahapelejä pelaavia ja heidän läheisiään.

Webinaarissa on mukana ammattilaisia ja kokemusasiantuntijoita. Kokemusasiantuntijat kertovat omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Kuulet myös Espoossa tarjolla olevista apu- ja tukipalveluista sekä saat tukea ja vinkkejä omaan toipumiseesi.

Webinaariin osallistutaan nimimerkillä ja ilman videokuvaa. Kommunikointi on vapaaehtoista, ja se tapahtuu chatin tai mikrofonin välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan 16.12. mennessä osoitteessa: https://webropol.com/s/yhteispelilla-laheiswebinaari-Espoo

Ilmoittautumisen jälkeen saat muistutuksen ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi päivää ennen webinaaria. Henkilöllisyytesi ei paljastu muille osallistujille. Webinaarin järjestää Yhteispelillä!-hanke ja Sosped-säätiön Pelirajat’on-toiminta yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.